Een zoektocht naar duurzame verandering

Ik begeleid jou stap per stap, tijdens een persoonlijk traject. Ik bied jou geen kant-en-klare oplossingen aan, maar samen gaan we op zoek naar oplossingen die bij jou passen. Want enkel op die manier is duurzame en blijvende verandering mogelijk.

IMG_6126_1920.jpg

Kennismaking

Kennismaken kan telefonisch of online. Als ik jouw interesse gewekt heb, plannen we een eerste gesprek in. Tijdens dit intakegesprek bespreken we wat jij wenst te bereiken. Dat gesprek doen we bij jou ter plaatse. Op basis daarvan maak ik een inschatting van de noden en de kostprijs van het traject.

Stap 1

IMG_6225_1920.jpg

Het opruimtraject

We plannen één of meerdere afspraken waarop de begeleiding plaatsvindt. Ik neem een coachende rol op, adviseer en steun waar nodig. 
 

Organiseren en opruimen is intensief. Standaard wordt er gewerkt in sessies van drie uur, maar het is jouw traject. We werken dus op jouw maat, volgens jouw wensen en op jouw tempo. 

Stap 2

IMG_6415_1920.jpg

Opvolging

Tussen twee sessies door plannen we - indien nodig en gewenst - een digitaal opvolgmoment in, als extra stimulans.
 

Sommige klanten wensen na afsluiten van een traject de begeleiding verder te zetten, om samen te waken over het behaalde resultaat. Ook dat is mogelijk. De frequentie van begeleiding bepalen we op basis van jouw noden.

Stap 3