Organisatie van tijd

Een dag telt maar 24 uur. De beschikbare tijd goed besteden is een ware kunst!

collage.jpg

Inysse voor ondernemers

Rust in het hoofd is essentieel om als ondernemer ruimte te maken voor wat voor jou echt telt. Die rust in het hoofd, daar kunnen we aan werken. Je bent nooit ‘enkel en alleen’ ondernemer; maar vervult ook één of meerdere andere rollen ( als partner, als ouder, als kind, …). Al die borden in de lucht houden is vaak lastig en kan zorgen voor stress en onrust.

Door een aantal routines in te bouwen, werken we samen aan ‘rust’ in het dagelijkse leven zodat jouw creativiteit volop kan ingezet worden bij de uitbouw van jouw onderneming.

 

Zijn er mensen in jouw team bij wie je dezelfde soort onrust voelt? Of ervaar je dat druk op mensen en mogelijks ook het ziekteverzuim toeneemt? Ook voor het begeleiden van werknemers en/of teams ben je bij Inysse aan het juiste adres.  Ervaring leert dat begeleiding op maat positieve effecten heeft op retentie van medewerkers en afwezigheid op de werkvloer. Met de schaarste op de arbeidsmarkt is het essentieel om het aanwezige talent maximaal te laten renderen.  Dit past perfect binnen duurzaam ondernemerschap

Inysse voor particulieren

Heb je ook het gevoel dat je - tussen het moment waarop je 's morgens opstaat en het moment waarop je 's avonds het bed in duikt - vaak achter de feiten aanholt? Dan is er goed nieuws. Ik kan jou helpen om hier en daar wat verandering in jouw gewoontes in te bouwen waardoor je rustiger aan de dag begint en die met een beter gevoel 's avonds afsluit.